Info No Mes Blocs nº 6

Nº 6 – 23 MAIG 2017
Visita a Can Masdeu

Can Masdeu, que va ser masia durant segles fins convertir-se en leproseria a inicis del segle passat, és ara un projecte agroecològic autogestionat a la serra de Collserola. Mostra de que el progrès es possible i necessari sense haver de construir 26 gratacels com volen amb el PDU.El 20 de maig, coincidint amb el el seu 15è aniversari de ressistència i autogestió, vam anar a conèixer el seu projecte d’horts comunitaris, un dels cinc que porten a terme veïnes i col.lectius a la vall, i també ens vàrem donar a conèixer entre les assitents a la festa. Gràcies infinites a les organitzadores per l’acollida!


Ruta NMB

El passat 13 de maig vam iniciar la Ruta NMB per les Festes Majors dels barris de l’Hospitalet. El propòssit és continuar amb la difussió del PDU Granvia-Llobregat i de la nostra lluita en contra. Encara són moltes les veïnes que no el coneixen, senyal de la péssima difussió que el govern de la ciutat (PSC) en fa d’aquest Pla Urbanístic especulatiu que afecta a un 10% del nostre territori, i no resoldrà les necessitats de les veïnes.Aquesta Ruta NMB está oberta a totes les que s’hi vulguin sumar. En el següent calendari es pot afegir qui vulgui, quan pugui, per col.laborar en la difussió:  http://doodle.com/poll/ebdb68yi54cp593e#table

   

Declaració Conjunta

El PDU ha demostrat no gaudir de consens en cap dels tres nivells administratius/polítics pels que ha passat (Ajuntament, AMB i Parlament), i així intentem visibilitzar-ho als barris, a la premsa i a les xarxes.Creiem necessari que a més de denunciar que el PDU no gaudeix de consens polític, la societat civil (entitats, col·lectius, veïnes..) ens visibilitzem juntes per fer palès que tampoc gaudeix de cap consens social.

És per això que considerem una acció necessària fer una Declaració Conjunta. Amb la finalitat d’organitzar-la plegades i poder trobar una data que ens vagi bé a totes, convoquem una primera trobada el

Dijous 8 de Juny a les 19.00h al Centre Cultural de Bellvitge. 


Cercavila NMB 16 setembre
Després d’una intensa campanya amb la ruta pels barris, la declaració conjunta i altres fórmules de visibilització de la reivindicació veïnal per la defensa de l’Hospitalet, el 16 de setembre tindrà lloc la segona cercavila No Més Blocs.
Per tal d’organitzar-la s’ha creat un Grup de Treball obert. Aquest GT es trobarà el Dijous 25 de maig a les 12h, lloc per concretar.


Si vols participar en aquestes o altres tasques de l’assemblea,
escriu a nomesblocs@gmail.com
i digues on creus que encaixes o et ve de gust participar.Juntes som més fortes !!