Cap de setmana mogut per No Més Blocs amb Marea i Marató

Aquest cap de setmana hem participat al Festival Marea de Marees al Prat i a la Marató Ornitològica del Delta del Llobregat.
20161001_125653-copiaEl dissabte 1 d’octubre hem estat al Festival Marea de Marees amb la carpa informativa donant difussió al despropòsit esp3culatiu del PDU Granvia, a la lluita No Més Blocs, recollint signatures i promovent la campanya d’alegacions massives #StopPDUgranvia. Hem tingut la oportunitat de conèixer altres lluites i destaquem la trobada amb la gent de L’illa de Germanetes que lluita per conservar l’únic espai verd i lliure d’edificacions a l’Eixample de Barcelona.

img_20161002_110848133El diumenge 2 d’octubre hem participat a la 11a Marató Ornitològica organitzada per SOS Delta del Llobregat i DEPANA, hem volgut participar fent les observacions des de Cal Trabal i el riu Llobregat al marge de L’Hospitalet per possar en valor la nostra ciutat i els nostres espais naturals. Hem comptat amb en Josep de DEPANA que ens ha mostrat fins a 25 espècies diferents en només 3 hores.

Des de l’Assemblea No Més Blocs volem agraïr als organitzadors d’ambdos events la seva feina per dur-los a terme i per donar-nos la oportunitat de participar, així com al Club Muntanyenc L’Hospitalet que, un cop més, en ha cedit la carpa i les taules.

Us deixem galeria d’imatges dels 2 actes